.

Jednostruki ubrizgavač visokih performansi 60LB za mlazni prostor za gorivo za 1986.- Ford Aerostar za mlaznjak - TLF dijelovi performansi

Jednostruki ubrizgavač visokih performansi 60LB za mlazni prostor za gorivo za 1986.- Ford Aerostar

KM 2.67

Količina robe
Dostupno

1986 - 1997 Ford Aerostar za brizgalica za Ford Aerostar izrađen od ponosa u Eldorado, Illinois - proizveden u SAD-u! Svi ubrizgavanje goriva obnovljeni su s originalnim jezgrama pomoću originalnih jezgara Najkvalitetnije komponente kao što su titanijumski izvori, za pružanje poboljšanja u ekonomičnoj ekonomiji, emisijama i performansama motora 1 godina garancije i 30-dnevna politika povratka. 100% garancija zadovoljstva!
Detalji o proizvodu : 60 LB protok, brišući injektor za gorivo, obnovljen od originalnih bosch jezgra. Pažnja Harley-Davidson vlasnici! Provjerite da li ste odabrali električnu vezu koja odgovara vašim motociklima za ubrizgavanje goriva! Obavijest kupcima - TLF dijelovi performansi visokih performansi mlaznici za gorivo mogu zahtijevati izmjenu goriva i / ili ECM (upravljački modul motora) programiranje. Ako imate pitanja, obratite se dijelovima performansi TLF-a. TLF performanse ubrizgavanje goriva su nacionalno poznat po kvaliteti i preciznosti. Naši visoki performansi ubrizgavači za gorivo računaju se na trkačima i ljubiteljima svakog vikenda, dok se naši oem zamjenski brizgalice za gorivo koriste na sve, od nedavnih klasika do kasnih modelnih vozila koja je potrebna kvalitetna zamenski injektor.

Karakteristike robe